Obnovitvena dela na štajerski avtocesti

Z 28.9.2011 bo DARS d.d. začel z obnovo drenažnih asfaltov na odseku Blagovica – Krtina in Krtina – Domžale v smeri Ljubljane, sledila bo obnova odseka Blagovica – Krtina v smeri Maribora.

Od ponedeljka 26.9.2011 do srede 28.9.2011, med 7.00 in 19.00 uro, bo DARS d.d. na priključku Slovenska Bistrica - jug izvajal nujna vzdrževalna dela. 

V času nujnih vzdrževalnih del bo oviran promet na priključku Slovenska Bistrica - jug, občasno bo tudi zaprt izvoz iz avtoceste iz smeri Maribora in uvoz na avtocesto v smeri Ljubljane.
Zapora bo označena z ustrezno prometno signalizacijo, popolna zapora pa s spremenljivo prometno signalizacijo že pred priključkom Slovenska Bistrica - sever v smeri Ljubljane.

Izvajanje obnovitvenih del bo odvisno tudi od vremena, v predvidenemu roku zaključka enega meseca. Ob prometnih konicah na odsekih, kjer bodo potekale obnove se pričakujejo daljši zastoji, zato uporabnike pozivamo k strpnosti in upoštevanju prometne signalizacije.

Tretji sklop obnovitvenih del na štajerski avtocesti...v ponedeljek, 10.10.2011 na odseku Blagovica - Krtina v smeri Maribor...več

Vir: DARS d.d.