PROMETNO-INFORMACIJSKI CENTER ZA DRŽAVNE CESTE
MOJ PIC RSS TWITTER MOBILNI PORTAL ENGLISH

Izredna dela na ljubljanski zahodni obvoznici

Arhivi

03. april 2012 12:59

Na ljubljanski zahodni obvoznici, med razcepom Kozarje in priključkom Brdo, je v smeri Kosez zaradi poškodovane dilatacije zaprt vozni pas. Promet poteka samo po prehitevalnem pasu, v času prometnih konic so možni zastoji.

Voznike seznanjamo s predvidenim planom poteka in dokončanja del popravila dilatacije na mostu preko Gradaščice na AC A-2, odseka 0615 med Kozarjami in priključkom Brdo.
Po odstranitvi dela poškodovane dilatacije in rušenja betona na območju odstavnega in voznega pasu, upoštevajoč vremensko napoved za naslednje dni je plan del naslednji v predvidenih terminih:
-opaženje, polaganje nadomestne armature in zalitje obeh strani konstrukcije z betonom-kot nosilca nove dilatacije - torek, 03.04.2012 do 18:00 ure,
-mirovanje zaradi vezanja in strjevanja vgrajenega posebnega betona – sreda, 04. In četrtek, 05.04.2012 (v tem času na gradbišču ne bo delavcev, le pogostejši nadzor zapore),
-vgradnja jeklenega prekrivnega traku in polaganje veznega in obrabno zaporne plasti bitumenizirane zmesi, petek, 06.04.2012 do 13:00 ure, promet naj bi sprostili predvidoma do 15. ure zaradi večje gostote prometa.

Zaradi potrebe rezkanja bodo ponovno potekala dela v širini do 50 cm, zato bo možna zapora tega dela vozišča (po praznikih in v času vikenda, 24 ur). Popravilo bodo nadaljevali in zaključili v enem od prihodnjih vikendov.

Več informacij ...Nujna dela na zahodni ljubljanski obvoznici zaradi popravila dilatacije

 Vir: Dars d. d.

© 2006-2021 Prometno-informacijski center za državne ceste, DARS d.d.