Posts From september, 2010

Čiščenje predorov na avstrijski avtocesti A10 in A9

Popolne zapore na avstrijskih avtocestah bodo v nočnem času: Na A10 zaradi čiščenja predorov: - na odseku Paß Lueg ASt in Werfen HASt v smeri Villach-a v noči iz 27. - 28.09.2010 med 19:30 in 5:30 uro, - na odseku Golling-Abtenau ASt in Paß... read more
 

Trojanski predori ob koncih tedna v nočnem času zaprti

Štajerska avtocesta bo danes med 21. in 6. uro zjutraj zaradi čiščenja in pregleda predorov zaprta med Blagovico in Vranskim v smeri Celja. Obvoz bo po vzporedni regionalni cesti. Dela bodo potekala predvidoma tri vikende v oktobru, izključno v nočnem času.

... read more
 

Popolne zapore avtoceste Gorica - Vileš (Villesse) v Italiji

Italijanska družba Autovie Venete, ki je upravljavec avtoceste od Gorice do Vileša (Villesse), je sporočila, da bodo avtocesto do 26. septembra 2010 vsako noč zapirali za ves promet.

... read more
 

Priporočila voznikom zaradi cestnih zapor

Priporočila voznikom zaradi cestnih zapor...  

... read more
 

Zapore ob evropskem tednu mobilnosti

Ob evropskem tednu mobilnosti bodo po vsej Sloveniji številne prireditve, zaradi katerih bodo zaprte nekatere lokalne ceste, večje zapore pa bodo ob Dnevu brez avtomobila, 22. septembra.

... read more
 

Sprememba na gorenjski avtocesti med priključkom Naklo in Kranj

Sprememba prometne signalizacije na gorenjski avtocesti med priključkom Naklo in Kranj - zahod.

... read more
 

Zapora izvoza Logatec

Zaradi obnovitvenih del na odseku avtoceste med Vrhniko in Logatcem bo predvidoma od ponedeljka, 6. septembra 2010, do predvidoma konca tega meseca za ves promet zaprt izvoz Logatec iz smeri Ljubljane proti Kopru. Obvoz bo urejen prek priključka Vrhnika.

... read more