Posts From junij, 2011

Zapora avtoceste med priključkoma Slovenske Konjice in Celje - center

Zaradi nujnih posegov na štajerski avtocesti A1 bo popolno zaprta avtocesta v obe smeri in sicer med priključkoma Slovenske Konjice in Celje - center v nedeljo, 26.6.2011, od 6. ure do predvidoma 9. ure.
 

... read more
 

Promet na slovenskih cestah letošnje poletje

V poletni turistični sezoni se na slovenskih cestah poveča predvsem promet od severa proti jugu in nazaj oz. od Avstrije proti Hrvaški in obratno ter med obalo in notranjostjo Slovenije. Na teh odsekih se promet med poletjem zgosti vsak konec tedna, prvi prometno bolj obremenjen pa je zadnji vikend v juniju, ko se v Sloveniji konča šolsko leto.
 

... read more
 

Intervencijska dela v predoru Pletovarje

Zaradi intervencijskih del v predoru Pletovarje, bo popolna zapora polovice štajerske avtoceste proti Ljubljani med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje med 18. in 19. junijem.

... read more
 

Nočna dela v predoru Karavanke

16.6.2011: Dela v predoru Karavanke so predčasno končana, v terminu 16./17.6. ni nočne zapore.

... read more
 

Prometne ureditve v času kolesarske dirke Po Sloveniji

Posebne prometne ureditve in cestne zapore ter oviran promet v času kolesarske dirke Po Sloveniji v času med 16. in 19. junijem.

... read more
 

Cestne zapore v času kolesarske prireditve

Zaradi kolesarske prireditve »MARATON FRANJA« bodo v času med 11. In 12. junijem na nekaterih odsekih-planiranih trasah maratona veljale posebne prometne ureditve oz. cestne zapore.

... read more
 

Zgostitve prometa ob koncu tedna

Zaradi Svetovnega gospodarskega foruma na Dunaju Avstrija ponovno uvaja nadzor nad svojimi mejami, in sicer od 4. do 9. junija ter obisk papeža v Zagrebu...

... read more