Posts From april, 2014

Po 5. maju ponovno dela na slovenskih avtocestah

V maju 2014 voznike čakajo delovne zapore na kar 11 odsekih slovenskih avtocest. Večina del se bo izvajala med vikendi  in v nočnem času. Zastojem se povsod kljub temu ne bo dalo v celoti izogniti. Voznike zato pozivamo, da si svoja potovanja, v primeru, da so na njihovi poti zapore, načrtujejo izven največjih prometnih konic ali pa poiščejo možne alternativne poti.

... read more
 

Promet pred prvomajskimi prazniki in med njimi

Pred prvomajskimi prazniki v Sloveniji pričakujemo povečan promet že v petek, 25. aprila, največ iz mestnih središč proti turističnim krajem. V sredo, 30. aprila, pa bo povečan predvsem promet od Ljubljane proti Gorenjski in Primorski ter od Avstrije in Italije proti Hrvaški

... read more
 

Pred velikonočnimi prazniki pričakujte več prometa

Zaradi bližajočih velikonočnih praznikov prihajajoči konec tedna na slovenskih cestah pričakujemo povečan promet od  Avstrije proti mejnim prehodom s Hrvaško ter od Italije proti Madžarski. Ceste bodo najbolj obremenjene v petek, ker pa se ponekod po Evropi prazniki začnejo že dan prej, lahko povečan promet pričakujemo že v četrtek.

... read more
 

Pomladne obnove slovenskih avtocest

 Trenutno potekajo dela na več odsekih slovenskih avtocest. Dlje trajajoča dela so na gorenjski, primorski in štajerski avtocesti.

... read more